Čo radia zvieratká? - Saniová, Jitka (Obrázkové čítanie, 2019)
Kniha obsahuje zábavné príbehy o zvieratkách, v ktorých sa dozviete, ako sa líška parádila, ako vlk fotografoval alebo ako straka nakupovala darčeky. Niektoré podstatná mená sú nahradené obrázkami, ktoré majú deti pomenovať a text tak doplniť. Edícia obrázkové čítanie je vhodnou pomôckou na precvičovanie a obohacovanie slovnej zásoby dieťaťa. Kniha s veselými ilustráciami Venduly Hegerovej je určená pre predškolákov a začínajúcich školákov.