Deti slnka - West, Morris; Červená, Veronika (Trnava Dobrá kniha, 1998)
Cieľom autora bolo zmapovať život detí od batoľaťa až po dospelosť a presvedčiť sa, čo z nich Neapol vykreše.
Údaj o prekl. prevzatý z rubu tit. strany
Keywords: literatúra austrálska -- romány sociálne; romány sociálne -- literatúra austrálska