Dohodnuté manželstvo. 1. : V hre boli veľké peniaze, ale prišla veľká láska - Probst, Jenifer (Manželstvo s miliardárom, 2013)
Majiteľka kníhkupectva Alexa Maria McKenzieová chce zachrániť rodinné sídlo, a preto sa musí čo najrýchlejšie vydať. Láska ju však akosi obchádza. Ale ani vo sne si nepredstavovala, že jej osud privedie do cesty brata najlepšej priateľky, ktorý jej v detstve zlomil srdce.