Dohodnuté manželstvo 1. V hre boli veľké peniaze, ale prišla veľká láska - Probst, Jenifer; Ghaniová, Diana; Křižka, Emil (Ikar Bratislava, 2013)
Majiteľka kníhkupectva Alexa Maria McKenzieová chce zachrániť rodinné sídlo, a preto sa musí čo najrýchlejšie vydať. Láska ju však akosi obchádza. Ale ani vo sne si nepredstavovala, že jej osud privedie do cesty brata najlepšej priateľky, ktorý jej v detstve zlomil srdce.
Miliardár Nicholas Ryan neverí v manželstvo, no ak chce zdediť strýkovu firmu, musí sa čo najskôr oženiť. Keď sa dozvie, že sestrina priateľka zúfalo potrebuje peniaze, urobí Alexe ponuku, aká sa jednoducho neodmieta.
Manželstvo dôsledne podľa zmluvy ľ nijaké záväzky a najmä nijaké city. Rok to hádam vydržia, alebo nie?
Osud však zamotá aj tie najpremyslenejšie plány...
Keywords: ROMAN, EROTIKA