Dokonalý manžel - Macháčová, Adriana (IKAR Bratislava, 2020)
Povedal niekto skutočnú pravdu o svojom manželstve? Nina Martinková rozhodne nie. Po rozvode rodičov na vlastnej koži spoznala, čo je to vyrastať bez matky. Viera Baumannová mala totiž jediný cieľ ľ urobiť skvelú kariéru. Nina bola presvedčená, že keď sa vydá, rodinu zabezpečí manžel a ona sa bude venovať iba výchove detí. S Oliverom si spoločný život starostlivo naplánovali: najprv luxusný byt v centre mesta s oleandrami na terase, potom auto, cestovanie a napokon dieťa. Idylka sa skončí vo chvíli, keď sa Nina dozvie, že jej muž ho čaká s inou. A aby toho nebolo málo, mladučká Kristína záhadne zmizne. Nina je zmätená, nevie, či ešte môže Oliverovi veriť. Najhoršie je, že jej krehké sebavedomie nahlodáva strašné podozrenie. "Som ako káva, zamiešate ju a zrnká sa vždy usadia na dne," hovorieva o sebe.
Keywords: Bel. pre dosp