Domina 2. Šokujúca a ešte provokatívnejšia než Maestra - Hilltonová, L. S.; Keníž, Alojz (Ikar Bratislava, 2017)
Judith Rashleighová to dokázala! Teraz žije luxusným životom v nádherných Benátkach, kde si pod menom Elisabeth Teerlincová otvorila vlastnú galériu. Konečne sa môže zastaviť, tešiť sa zo života, pre ktorý dokonca vraždila, a nebyť večne na úteku. Už má naozaj všetko ľ peniaze, životný štýl i garderóbu, o akej vždy snívala, nehovoriac o záujme ruského miliardára. Judith sa začína cítiť pohodlne a bezpečne, no minulosť ju opäť dostihne. Niekto totiž vie, čo kedysi urobila a snaží sa ju vydierať. Zachrániť sa môže iba tak, keď nájde vzácny obraz, o ktorom je však presvedčená, že neexistuje. A nehľadá ho iba ona. Situácia sa vyhrocuje, Judith pomaly stráca nad sebou kontrolu. Zisťuje, že musí čeliť oveľa nemilosrdnejšiemu a silnejšiemu nepriateľovi, než si vôbec dokáže predstaviť. V stávke totiž nie je iba jej povesť. Kam ju až zúrivosť zavedie? Dosť ďaleko, aby unikla smrti?
Keywords: Bel. pre dosp