Dublin street : Žije pre prítomnosť. ale zajtrajšok už čaká ... 1. - Young, Samantha (Dublin Street, 2013)
Jocelyn Butlerová sa roky skrývala pred vlastnou minulosťou. Teraz nastal čas odhaliť pred svetom trpké tajomstvá.