Dva razy mŕtvy. 2. - osman, Richard (Štvrtkový klub detektívov, 2022)
Elizabeth navštívi muža, ktorého považovala za mŕtveho. Potrebuje jej pomoc. Obvinili ho z krádeže diamantov a život mu ohrozuje nebezpečný zločinec. Keď telá pribúdajú, Elizabeth zapojí do poľovačky na surového vraha Joyce, Ibrahima a Rona. Nebola by to skvelá odmena, keby našli aj tie diamanty? Tentoraz však Štvrtkový klub detektívov čelí nepriateľovi, ktorý by bez mihnutia oka odstránil aj štyroch sedemdesiatnikov. Nájdu vraha skôr, ako vrah nájde ich?