Džungľa - Sinclair, Upton; Šimo, Jozef; Šimko, Ivan (Tatran Bratislava, 1966)
Dej románu sa odohráva na konci predošlého storočia. Priliehavý názov pripomína pomery, aké v tom čase panovali v Spojených štátoch amerických....
Keywords: Spoločenské romány