Epos o Gilgamešovi (Bratislava Tatran, 1975)
Epos o Gilgamešovi (z původního Bilgames - výhonek stromu mésu, tj. strom života; řecky Gilgamos) je epos z 2. tisíciletí př. n. l. líčící dobrodružství sumerského krále Gilgameše.
12 tis. výtlačkov
Keywords: Poézia