Experiment na chirurgii - Spruill, Steven; Oravcová, Dana (Bratislava Remedium, 1995)
Napínavý román z lekárskeho prostredia. Mladá doktorka Suzannah očakáva vernisáž Andrewa Dugana, obrazy sú nádherné, no tvorca je nešťastný a zachmúrený. Suzannah kedysi pracovala v tíme vedca Lancastera, ktorý vyvinul mikročip, lenže tento experiment mal aj vedľajšie účinky. Dugan je jedným z tých, ktorí majú tento čip voperovaný.
Údaj o prekl. prevzatý z rubu tit. strany
Keywords: ROMANY -- LEKARSKE; romány profesijné -- literatúra americká