Frekvencia smrti. 2. - Kliesch, Vincent; Fitzek, Sebastian (Auris, 2021)
Ak niekto dokáže z takého krátkeho zvukového fragmentu získať závažné informácie, ktoré by pomohli zachrániť ľudský život, potom len forenzný fonetik Matthias Hegel. Súd však rozhodol, že nemôže opustiť domáce väzenie. Preto potrebuje spojenca, ktorý mu pomôže vyšetriť prípad...