Frekvencia smrti 2. - Kliesch, Vincent; Fitzek, Sebastian; Kováčiková, Zuzana; Zahorák, Andrej (TATRAN Bratislava, 2021)
Ak niekto dokáže z takého krátkeho zvukového fragmentu získať závažné informácie, ktoré by pomohli zachrániť ľudský život, potom len forenzný fonetik Matthias Hegel. Súd však rozhodol, že nemôže opustiť domáce väzenie. Preto potrebuje spojenca, ktorý mu pomôže vyšetriť prípad...
Hegelovi sa podarí zapojiť do pátrania autorku kriminálnych podcastov Julu Ansorgeovú, ktorá mu už pomohla zbaviť sa obvinenia z vraždy manželky. On má zas v talóne informácie o jej zmiznutom a možno aj mŕtvom bratovi Moritzovi. Telefonát zúfalej matky, ktorej uniesli dieťa, Julu dojme natoľko, že nevníma smrteľné nebezpečenstvo, ktoré jej hrozí zo strany únoscov, a Hegelovu ponuku prijme.
Forenzná fonetika, nevyspytateľný profilovač a zmiznuté dieťa ľ pokračovanie bestselleru Auris Vincenta Kliescha na motívy Sebastiana Fitzeka vás udrží v napätí od začiatku až do konca!
Keywords: Krimi, detektívky; psychotriler