Hamlet - Shakespeare, William (IKAR Bratislava, 2006)
Čas vykĺbil sa. Mám ho vrátiť naspäť.
Dočerta, na toto som prišiel na svet?
Takto premýšľa sám nad sebou dánsky princ Hamlet v hre, ktorá je aktuálna vždy, keď je čas vykĺbený - a kedy vykĺbený nebol? Básnickú "hru hier", kladúcu večnú otázku, či má pri náprave sveta šancu jednotlivec, si prečítate na dúšok ako tú najnapínavejšiu detektívku.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Beletria pre dospelých; Divadelná hra