Handrová bábika - Pauličková, Danica (Seneca Publishing, 2017)
Autorka venuje toto rozprávanie o handrovej bábike všetkým deťom detí, ktoré možno kedysi milovali obyčajnú handrovú bábiku. Bábika je vernou kamarátkou a spoločníčkou dievčatka s ktorou prežíva všetky jej dobrodružstvá. Nik však netuší, že bábiky si žijú svojím vlastným životom keď sa na ne nikto nedíva. Vtedy bábiky ožívajú a zábava ďalej pokračuje.