Hector Servadac : Cesta slnečnou sústavou - Verne, Jules 1828-1905 (Knihy J. Verna, 1984)
Spolu s hrdinami fantastického románu kapitánom Hectorom Servadacom, jeho sluhom Ben Zufom, ruským grófom Timaševom a zneuznaným Palmyrinom Rosettom v priebehu dvoch rokov zaletíte na palube Galie až k Saturnu, budete môcť pozorovať zblízka povrch Venuše, Merkúra, Marsu, Jupitera a Saturna, stanete sa svedkami prekrásneho úkazu - meteorického dažďa. A hlavne sa bez ujmy vrátite späť.