Hector Servadac Cesta slnečnou sústavou - Verne, Jules 1828-1905; Slavkovská, Gizela; Flochová, Mária; Paľuš, Pavel; Veselý, Milan (Bratislava Mladé letá, 1984)
Spolu s hrdinami fantastického románu kapitánom Hectorom Servadacom, jeho sluhom Ben Zufom, ruským grófom Timaševom a zneuznaným Palmyrinom Rosettom v priebehu dvoch rokov zaletíte na palube Galie až k Saturnu, budete môcť pozorovať zblízka povrch Venuše, Merkúra, Marsu, Jupitera a Saturna, stanete sa svedkami prekrásneho úkazu - meteorického dažďa. A hlavne sa bez ujmy vrátite späť.
Rozlož. ilustr. na tit. liste. Ilustr. na predsádkach. Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: deti a mládež -- dobrodružné, sci-fi; Beletria nad 10 rokov