Hovoriaci havran a iné poviedky - Prišvin, Michail Michajlovič (Klub mladých čitateľov, 1985)
Z obsahu: Moja domovina, Drobné príbehy, Lesné poschodia, Dedkov kapec, Poviedky, Vasia Vesiolkin, Lenin na poľovačke, Krajina detstva, Útek, Krajina snov a oveľa viac.