Hovoriaci havran a iné poviedky - Prišvin, Michail Michajlovič; Rybák, Július; Rybák, Július; Rybák, Július; Krčméry, Tomáš (Bratislava Mladé letá, 1985)
Z obsahu: Moja domovina, Drobné príbehy, Lesné poschodia, Dedkov kapec, Poviedky, Vasia Vesiolkin, Lenin na poľovačke, Krajina detstva, Útek, Krajina snov a oveľa viac.
Ilustr. na front. Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: deti a mládež; Beletria nad 10 rokov