Hranice v chození : Jak správně hledat životního partnera - Cloud, Henry; Townsend, John (Porta libri, 2007)
Najít spolehlivého a oddaného celoživotního partnera je skutečně nelehké. Zejména proto, že mnozí v období namlouvání spolu chodí zcela nevhodným způsobem. Obvykle pak zakusí zranění a bolest. Chození však také může probíhat dobře a přinést do života dospívajícího nebo mladého dospělého dobré věci ľ mimo jiné i jeho osobní dozrávání. Cílem této knihy je pomoci vám najít tajemství úspěšného chození a vyhnout se tak možným nástrahám.