Hrdinov sprievodca smrtiacimi drakmi. 6. - Cowell, Cressida (Ako si vycvičiť draka (Štikút Strašný Šťukovec III.), 2015)
Ďalšie dobrodružstvo Štikúta Strašného Šťukovca III. Štikút sa stratí v bludisku knižnice a navyše sa tu potulujú draky vŕtače a Guráž Vražedný, čo neveští nič dobré. Ani Štikútove narodeniny veru nebudú tichou oslavou, po ktorej toľko túžil.