Hviezdne okamihy - Lenčo, Ján 1931-; Vilikovská, Božica; Sulamon, Zoltán (Bratislava Slovenský spisopvateľ, 1974)
Zbierka poviedok zo staroegyptských, gréckych a rímskych dejín.
Bibliogr. s. 118
Keywords: príbehy spoločenské slovenské; poviedky; umenie; významné osobnosti; Biografie; Umenie