Chalanom vstup zakázaný - Sestre už fakt šibe! - Brezina, Thomas C. (Fragment, 2007)
Dobrodružstvá nevlastných sestier plné čarodejníckych zauzlení pokračujú. Lissi je zhrozená. Jej najlepšia kamarátka a nevlastná sestra Tinka má pred ňou tajomstvo. A ešte aké! Porušuje ich najdôležitejšie pravidlo: Chalanom vstup zakázaný! Lissi sa teda rozhodne priviesť Tinku na iné myšlienky a zaobstarať jej psa, ktorého si sestra aj tak už dávno želá. A pes sa skutočne objaví. Vyzerá ako teľa, ktoré spadlo do prostriedku podporujúceho rast srsti. A pripravené sú aj ďalšie prekvapenia...