Charlieho mimoni: Góly, body, kamoši. 1. - Cousins, Dave (Charlie Merrick a tím mimoňov, 2020)
Charlie miluje futbal. Nadšene ho sleduje, o futbalistoch a slávnych góloch vie absolútne všetko, je kapitánom miestneho tímu. Svojich kamošov prihlási do súťaže o svetový pohár. Má však jeden problém - musí dokázať, že si miesto v turnaji naozaj zaslúžia a keďže sa im veľmi nedarí, nie je to vôbec ľahké.