Charlieho mimoni: Góly, body, kamoši 1. - Cousins, Dave; Vlašičová, Jana (SLOVART Bratislava, 2020)
Charlie miluje futbal. Nadšene ho sleduje, o futbalistoch a slávnych góloch vie absolútne všetko, je kapitánom miestneho tímu. Svojich kamošov prihlási do súťaže o svetový pohár. Má však jeden problém - musí dokázať, že si miesto v turnaji naozaj zaslúžia a keďže sa im veľmi nedarí, nie je to vôbec ľahké.
Zápisky Charlieho tímu sú plné kresieb, futbalových pikošiek a záznamov zo zápasov plných vtipných katastrof a prekvapení. Zabavia každého - chlapcov aj dievčatá, tých, čo bez futbalu nevedia žiť, aj tých čo jeho čaru ešte nepodľahli.
Keywords: Bel. do 10 r; 8+