Chuť trnky - Kim, Anatolij (Jantár, 1988)
oviedkový výber sovietskeho spisovateľa kórejského pôvodu. Z obsahu: Ohnivko nežnosti, Pomsta, Zabudnutá stanica, Poľovníčka, Synov súd, Bratia, Satanáš, Posledná neha...