Chuť trnky - Kim, Anatolij; Dúbravová, Ružena; Štrba, Gabriel ml.; Jasenčák, Vasil (Bratislava Obzor, 1988)
oviedkový výber sovietskeho spisovateľa kórejského pôvodu. Z obsahu: Ohnivko nežnosti, Pomsta, Zabudnutá stanica, Poľovníčka, Synov súd, Bratia, Satanáš, Posledná neha...
Ilustr. na front.
Keywords: Poviedky; Novely