Iskrivý talent Články a štúdie o Júliusovi Fučíkoví - Dostál, Vladimír; Príbusová, Margita; Blažo, Pavol (Bratislava Smena, 1972)
Články a štúdie o Júliusovi Fučíkovi
Keywords: Július Fučík; životopis; Biografie a memoáre