Jazda na levovi - Uher, Pavel (Vydavateľstvo Dixit, s.r.o, 2014)
JAZDA NA LEVOVI Pavla Uhera je súbor siedmich rozprávkových príbehov pre celú rodinu. Dobrodružstvo je v nich na dennom poriadku, napätie sa strieda s akciou, svet výmyslu s realitou. Knižka s farebnými ilustráciami H. Cigánovej je určená čitateľom bez obmedzenia veku.