Juan v Amerike : Román - Linklater, Eric (Členská knižnica, 1971)
Historický román - kniha vyplňuje medzeru medzi Byronovým Donom Juanom a jeho angloamerickým potomkom a samotné Juanové dobrodružstvá v Amerike.