Juan v Amerike Román - Linklater, Eric; Orth, Paľo; Meisner, Ján; Havránková, Viera (Bratislava Pravda, 1971)
Historický román - kniha vyplňuje medzeru medzi Byronovým Donom Juanom a jeho angloamerickým potomkom a samotné Juanové dobrodružstvá v Amerike.
Keywords: Spoločenské romány; Dobrodružné romány