Kamaráti do zlého počasia - Handzová, Viera; Zelenák, Ján; Gális, Jozef (Bratislava Smena, 1978)
Rozvíjajú sa tu príbehy, ktoré vo veľkej väčšine odhaľujú problematiku skôr bezútešného alebo sklamaného života žien...
Zv.56. Ilustr. na tit. liste a front.
Keywords: Spoločenské romány; Romány pre ženy