Klasické rozprávky : v slovenčine, v nemčine : [nauč sa hravo po nemecky] - Pácalová, Jana, 1979-; Neisser, Horst; Kováčová, Sylvia; Cíchová, Alexandra; Hrašna, Mário (Belimex, 2007)
lustrovaná slovensko-nemecká publikácia vám pomôže naučiť sa s deťmi po nemecky hravou a veselou formou. Spolu s fonetickým prepisom výslovnosti a zvukovou nahrávkou, pomocou ktorej si môžete skontrolovať správnu výslovnosť, sa štúdium nemčiny stane pre celú rodinu príjemnou zábavou.