Klasické rozprávky v slovenčine, v nemčine : [nauč sa hravo po nemecky] - Pácalová, Jana, 1979-; Neisser, Horst; Kováčová, Sylvia; Cíchová, Alexandra; Hrašna, Mário (Bratislava Belimex, 2007)
lustrovaná slovensko-nemecká publikácia vám pomôže naučiť sa s deťmi po nemecky hravou a veselou formou. Spolu s fonetickým prepisom výslovnosti a zvukovou nahrávkou, pomocou ktorej si môžete skontrolovať správnu výslovnosť, sa štúdium nemčiny stane pre celú rodinu príjemnou zábavou.
Fareb. ilustr. na tit. strane. Rozprávky z vydania Prostonárodných slovenských povestí I-III. Súbež. text nem.
Keywords: ROZPRAVKY; Beletria nad 10 rokov; Nemčina; Cudzojazyčná lit