Klub záhad - Zombi z jaskyne Zombi z jaskyne - Brezina, Thomas C.; Stuppacherová, Silvia; Macková, Lenka (Fragment Bratislava, 2008)
Desivé! Jupiter, Vicky a Nick zažili najstrašnejšie stretnutie vo svojom živote: na pláži v San Angele narazili na skutočného zombiho! Nikto im to však neverí a aj oni, ostrieľaní členovia Klubu záhad, si spočiatku myslia, že ide len o hlúpy žart, ktorý má odstrašiť dovolenkárov. Realita je však úplne iná...
Vytiahnite superlupu a odhaľte, čo sa za tým všetkým skrýva.
obsahuje magickú SUPERLUPU
Keywords: Beletria nad 10 rokov; Mysteriózna, dobrodružná; Detektívky