Kozinský mlyn Spisy 7 - Jégé; Nádaši, Ladislav pozri Jégé; Petrík, Vladimír; Petrík, Vladimír; Krížik, Ján; Imro, Igor; Grečner, Dušan; Petrík, Vladimír (Bratislava Tatran, 1982)
Ladislav Nádaši Jégé prežil takmer celý svoj život prežil ako lekár v Dolnom Kubíne. Jeho prvé literárne diela vznikli v čase jeho lekárskych štúdií. V zbierkach Kozinský mlyn a Medzi nimi zhrnul rozprávky z oravského prostredia.
Vl. m. aut.: Ladislav Nádaši. Ilustr. na front.
Keywords: Poviedky