Krajina tieňov. 3. : Nesmrteľní - Noel, Alyson (Nesmrteľní, 2011)
Damen a Ever hľadajú protijed na látku, ktorá prúdi Damenovi v žilách a bráni im naplno prežívať ich nesmrteľnú lásku. Dozvedajú sa však hrozivú pravdu o tom, aký koniec čaká na duše nesmrteľných. Damen sa pokúša nájsť spôsob, ako oboch zachrániť pred nekonečnou temnotou Krajiny tieňov, zatiaľ čo Ever nachádza pomoc a porozumenie u sympatického mladého surfera menom Jude, vďaka ktorému sa bližšie zoznamuje s mágiou. Záhadný mladík ju veľmi priťahuje a jej láska k Damenovi je skúšaná viac, ako kedykoľvek predtým.