Kronika rodu Spiderwickovcov. Kniha 3. Tajomstvo tety Lucindy - DiTerlizzi, Tony; Black, Holy (Ikar, 2008)
Tri obyčajné deti Jared, Simon a Mallory Graceovci vstúpili do iného sveta - a pritom neodišli z tohto! Dvojica talentovaných autorov Tony DiTerlizzi a Holly Blacková riskovala všetko, aby ich pozoruhodné rozprávanie uzrelo svetlo sveta. Päť kníh - jedno vzrušujúce dobrodružstvo - Kroniky rodu Spiderwickovcov!