Kronika rodu Spiderwickovcov Kniha 3 Tajomstvo tety Lucindy - DiTerlizzi, Tony; Black, Holy; Kraľovičová, Oľga (Ikar Bratislava, 2008)
Tri obyčajné deti Jared, Simon a Mallory Graceovci vstúpili do iného sveta - a pritom neodišli z tohto! Dvojica talentovaných autorov Tony DiTerlizzi a Holly Blacková riskovala všetko, aby ich pozoruhodné rozprávanie uzrelo svetlo sveta. Päť kníh - jedno vzrušujúce dobrodružstvo - Kroniky rodu Spiderwickovcov!
Keywords: dobrodružstvo, fantasy; Beletria nad 10 rokov