Kto zastaví Paddingtona? 6. Pozoruhodné príbehy medvedíka z Čiernočierneho Peru - Bond, Michael; Fortnum, Peggy; Gavurová, Miroslava; Gavura, Ján (Slovart Bratislava, 2019)
Čo sa stane, keď sa Paddington ocitne v továrni na marmeládu, v Múzeu voskových figurín Madame Tussauds či na kriketovom zápase? Ako dopadne jarné upratovanie, keď sa rozhodne vyčistiť labkou komín, a ako si poradí bez inštalatéra? To všetko sa dozviete v šiestom pokračovaní príbehov o medvedíkovi Paddingtonovi z Čiernočierneho Peru. S Paddingtonom je jednoducho každý deň dobrodružstvom!
Keywords: Beletria do 10 r; 7+