Kvapky požehnania (KUMRAN, 2015)
Tak veľmi to potrebujeme ľ hovoriť a počúvať o tom, čo Boh koná v našich životoch. Otvoriť dvere nádeji, nechať kvapky požehnania dopadnúť do stredu našich sŕdc. Prijať osvieženie, pocítiť, že Kristus je tu uprostred nás v Žiline, v Šarišských Michaľanoch, v Bratislave aj v Lackovej. Lebo žiadna iná téma nemá prvenstvo, keď sa Božie deti rozhodnú vyrozprávať skutky Pánove.