Kvapky požehnania (KUMRAN Stará Ľubovňa, 2015)
Tak veľmi to potrebujeme ľ hovoriť a počúvať o tom, čo Boh koná v našich životoch. Otvoriť dvere nádeji, nechať kvapky požehnania dopadnúť do stredu našich sŕdc. Prijať osvieženie, pocítiť, že Kristus je tu uprostred nás v Žiline, v Šarišských Michaľanoch, v Bratislave aj v Lackovej. Lebo žiadna iná téma nemá prvenstvo, keď sa Božie deti rozhodnú vyrozprávať skutky Pánove.
Kniha, ktorú máte pred sebou, je vzácnou zbierkou skutočných príbehov zo slovenského kresťanského prostredia. Tvorí ju dvadsať výherných príspevkov zo súťaže Napíšme spolu knihu, ktorú vyhlásilo vydavateľstvo Kumran.sk a internetový portál Cestaplus.sk.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Náboženská lit