Kvet hrôzy. 3. - Zelinová, Hana 1914- (Nová próza Turčianska trilógia, 1977)
Záverečný diel trilógie nazvaný Kvet hrôzy ľ dokresľuje osudy fabiciovského rodu a jeho legitimnej i nelegitimnej vetve až do roku 1975.