Kvet hrôzy 3. - Zelinová, Hana 1914-; Zelinová, Hana 1914-; Rostoka, Vladislav (Bratislava Slovenský spisovateĺ, 1977)
Záverečný diel trilógie nazvaný Kvet hrôzy ľ dokresľuje osudy fabiciovského rodu a jeho legitimnej i nelegitimnej vetve až do roku 1975.
Tit. dvojlist.
Keywords: Spoločenské romány; Historické romány