Láska na druhý pohľad - Quick, Amanda 1948- (Ikar, 2007)
Keď Venetia Miltonová prijme výhodnú ponuku Tajnej spoločnosti zdokumentovať múzejné zbierky v starobylom opátstve, jej život sa nečakane zmení. Práve tam stretáva svoju lásku - Gabriela Jonesa.Ich noc plnú vášne naruší príchod dvoch neznámych osôb.