Láska na druhý pohľad - Quick, Amanda 1948-; Buntová, Zdenka; Fabianová, Viera (Bratislava Ikar, 2007)
Keď Venetia Miltonová prijme výhodnú ponuku Tajnej spoločnosti zdokumentovať múzejné zbierky v starobylom opátstve, jej život sa nečakane zmení. Práve tam stretáva svoju lásku - Gabriela Jonesa.Ich noc plnú vášne naruší príchod dvoch neznámych osôb.
Gabriel si okamžite domyslí, že táto nečakaná návšteva súvisí s odhalením prastarého receptu na zázračný elixír a rýchlo zavedie mladú ženu do bezpečia. Venetia sa neskôr z novinovej správy dozvie, že zomrel násilnou smrťou. Rozhodne sa vystupovať ako vdova po Gabrielovi a v srdci prežíva hlboký smútok. Za štedrý honorár, ktorý jej zanechal, si otvorí ateliér v Londýne a jej umelecké fotografie žnú úspech za úspechom.
Reťaz nebezpečných príhod sa však začína po tom, ako sa Gabriel Jones opäť zjaví...
Keywords: ROMAN