Láska si ťa nájde - Bickmor, Barbara (Slovenský spisovateľ, 2011)
Americká spisovateľka Barbara Bickmorová, autorka románu Dotknúť sa hviezd, sa už celé roky teší priazni slovenských čitateliek. Medzi jej nezabudnuteľné diela, ku ktorým sa vždy rady vracajú, patrí nepochybne aj ľúbostný román Láska si ťa nájde ľ strhujúci príbeh výnimočnej ženy, ktorá odvážne čelí všetkým výzvam, čo pred ňu postavil život v drsnej austrálskej divočine, no popritom nezabúda ani na lásku...