Láska stojí za všetko - Yoon, Nicola (SPN - Mladé letá, 2016)
Cítila som na sebe Ollyho pohľad, keď si myslel, že to nevidím, no aj ja som naňho potajomky vrhala zamilované pohľady... Roztriasla som sa a zavinula som sa do osušky. Olly si mylne vysvetlil moje chvenie, pristúpil bližšie a pridal mi na plecia svoju osušku. Jeho pokožka voňala po oceáne a ešte po niečom inom, po nejakej neopísateľnej veci, ktorá z neho robila Ollyho. Bola som zo seba v šoku, pretože som zatúžila dotknúť sa jeho hrude.