Liečenie včelími produktmi - Demeter, Štefan (IKAR, a.s, 2015)
Chcete byť celý rok v kondícii? Čakajú vás náročné pracovné úlohy alebo veľká fyzická námaha? Prichádzate do seniorského veku? Potrebujete si liečiť choroby, ktoré sa vám rokmi nahromadili, a dosiaľ ste im nevenovali pozornosť? Má vaše dieťa zažívacie problémy, nespáva, je nervózne a nevie sa sústrediť? Pomôže vám apiterapia ľ liečba včelími produktmi.