Liečenie včelími produktmi - Demeter, Štefan (IKAR, a.s. Bratislava, 2015)
Chcete byť celý rok v kondícii? Čakajú vás náročné pracovné úlohy alebo veľká fyzická námaha? Prichádzate do seniorského veku? Potrebujete si liečiť choroby, ktoré sa vám rokmi nahromadili, a dosiaľ ste im nevenovali pozornosť? Má vaše dieťa zažívacie problémy, nespáva, je nervózne a nevie sa sústrediť? Pomôže vám apiterapia ľ liečba včelími produktmi.
V knihe nájdete
ľ Využitie včelích produktov, medu, materskej kašičky, peľu, propolisu, včelieho jedu a vosku pri ochrane zdravia, posilňovaní imunity aj pri liečbe rozmanitých chorôb (i) bez lekára.
ľ Opis produktu, jeho vzniku, vlastností a to, pri akom ochorení sa používa.
ľ Pri konkrétnych chorobách recepty na produkty, resp. ich kombinácie, ktoré sa osvedčili.
ľ Využitie včelích produktov v domácej kozmetike, pri masáži, kožných ochoreniach, únave atď.
ľ Recepty na prípravu alkoholového extraktu propolisu, propolisovej masti, medu s materskou kašičkou, medu s peľom a na kombináciu medu s uvedenými komponentmi.
ľ Použitie včelích produktov pri ochoreniach počnúc prechladnutím až srdcové choroby, reumatizmus, Parkinsonovu chorobu či preležaniny a tzv. podkolenné otvorené vredy.
Keywords: Náučná lit; Medicína, zdravie